Therapieën - Westerse geneeskunde

Levend Bloed Analyse (LBA) bij De Zonneschakel

Levend bloed Analyse is een methode om de kwaliteit van het bloed in levende toestand te bestuderen met behulp van een microscoop. Je ziet het bewegen. Het is verbazingwekkend hoeveel verstoringen er te zien zijn. Deze kunnen leiden tot allerlei klachten zoals vermoeidheid en darmproblemen.
In tegenstelling tot de reguliere bloedonderzoeken wordt er niet naar het aantal cellen gekeken maar naar de kwaliteit hiervan. Ook kijken wij naar de vervuiling in het bloed. Hier valt veel uit op te maken. De Zonneschakel onderscheidt zich, door ook bij paarden dit onderzoek toe te passen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Door middel van een vingerprik worden enkele druppels bloed op een object glaasje aangebracht en afgedekt met een dekglaasje onder de microscoop gelegd. Tijdens de beoordeling kunt u meekijken op een monitor, aan de hand van de bewegende
beelden wordt uitleg gegeven.

levend bloed analyse

Levend Bloed Analyse – het ultieme Preventieve onderzoek
Lang voordat klachten merkbaar worden is al een verstoring van de conditie van het bloed zichtbaar met de donkerveldmethode. Enkele malen per jaar een preventieve analyse is een uitstekende mogelijkheid om optredende verstoringen in een vroeg stadium vast te stellen en vervolgens te corrigeren.
Het bloed wordt een aantal malen bekeken in 12 tot 24 uur na het afnemen van de test om de regeneratie en de mate van afbraak van het bloed te kunnen beoordelen.

Informatie uit de Levendbloed analyse
1.  kwaliteit van de rode bloedcellen
2.  kwaliteit en aantal witte bloedcellen
3.  verzuring, slakken, cholestorol, vervuiling van het bloed
4.  kwaliteit van organen
6.  parasieten en virale, bacteriële belasting, schimmels

Conclusie van Levend Bloed Analyse
Op basis van de genoemde waarneembare eigenschappen en kenmerken van uw bloed kan een conclusie getrokken worden over verzuring, het vermogen va het immuunsysteem om te reageren tegen ziekteverwekkers, het reinigend vermogen van het bloed, de afvalstoffen en dus de stroperigheid van het bloed.

Advies
Afhankelijk van de waarnemingen in het bloed in combinatie met de informatie uit de vragenlijst worden adviezen gegeven over verdere behandeling.
Zo nodig kunnen we de Levend Bloedanalyse combineren met een pH
urinetest en andere metingen.

  levend bloed analyse

levend bloed analyse

De Lecher Antenne

De Lecher Antenne is een meetinstrument waarmee o.a. vitaliteit van weefsels en organen kan worden gemeten. We kunnen met de Lecher-antenne exact bepalen wat de mate van gezondheid of pathologie van een orgaan of weefsel is.

Hoe we meten waar de gezondheid in of uit balans is
De Lecher antenne kan, met zijn magnetische polen, de lengte van de energiegolf waar hij op wordt geplaatst bepalen en daarmee de frequentie van het orgaan in kwestie. Wanneer de ‘meetlat’ op een energiebaan wordt geplaatst maakt deze een aantal slagen. Het aantal slagen dat de antenne maakt bepaalt de (energie) frequentie van het orgaan dat wordt gemeten. Wanneer dit afwijkt van de standaardfrequentie, is een orgaan uit balans.

Lecher antenne

Positieve en negatieve energie meten
De Lecher antenne bestaat uit een kunststof plaatje van epoxyglasvezel waarop een koperen Lechertransmissieleiding is bevestigd die is voorzien van een maatverdeling. Deze meetlat kan met een schuifje op verschillende
Aan het kunststof plaatje zijn twee handgrepen bevestigd, in één van deze handgrepen bevindt zich een magneetstaafje.
Hiermee kan naar keuze een positieve of een negatieve polariteit worden ingesteld, zodat positieve en negatieve energie, aanwezig in een orgaan, met elkaar vergeleken kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om in een korte tijd informatie in te winnen over de energetische toestand van mens, dier, een woning of een verblijf (zoals een stal).

Wie zijn de ontdekkers hiervan
Ieder gezond orgaan, weefsel of aandoening heeft standaardfrequenties, welke zijn opgesteld na langdurig onderzoek van onderzoeker en leraar Walter Kunnen. Dankzij vervolgonderzoek door holistisch dierenarts, docent en onderzoeker Eric Laarakker zijn inmiddels al zo'n 3500 frequenties van het lichaam en pathogene belastingen meetbaar. Dit maakt zeer gedetailleerd onderzoek mogelijk.

De Lecher antenne is vernoemd naar de Duitse fysicus Ernst Lecher (1856- 1926) die in 1890 voor het eerst de snelheid van elektromagnetische golven onderzocht, dankzij de zogenoemde 'parallelle draden van Lecher'. De antenne zelf is ontworpen door de Duitse natuurkundige R. Schneider.

 

Vanaf 1 juli 2017 is er geen Bioresonatie- en Fonoforesetherapie meer mogelijk.

 

 

KvK: 05074633 | BTW: NL1724.92.981.B01 | VBAG licentienr: 2.050808A | RBCZ: 911813R