Werkwijze

De Zonneschakel handelt in overeenstemming met de wetten van de natuur. We werken vanuit de overtuiging dat geest ziel en lichaam met elkaar verbonden zijn. Een verstoring vindt altijd een diepere oorzaak. Zo wordt een fysieke klacht door ons niet als op zichzelf staand beschouwd.

Ook de werkwijze met dieren is niet alleen op de lichamelijke klachten gericht. Omgevingsfactoren spelen hierin ook mee. Denk bijvoorbeeld aan straling, voeding, beïnvloeding baasje, slecht passende zadels enz.

Het welzijn van u en uw dier staat niet los van elkaar. De klachten van een dier zijn terug te koppelen naar de eigenaar.
Het is juist die bewustwording die genezing ten goede komt.

 

  
 

Werkwijze bij mensen

1e consult duurt 1 uur
Er wordt een volledige analyse met behulp van verschillende meetinstrumenten gemaakt waarna een behandelplan wordt opgesteld en ondersteunende middelen worden aanbevolen. De intake vindt alleen plaats op maandag en dinsdag.
  Vervolgconsulten duren een half uur
De analyse wordt gecontroleerd en we beginnen een of meerdere therapieën toe te passen. De vervolgconsulten vinden alleen plaats op maandag en dinsdag.
   


Werkwijze bij paarden

Werkwijze bij paarden
De Zonneschakel werkt nauw samen met Yvonne Sidorak, zij is sportmasseuse voor mens en dier (www.multisouplesse.com). Samen combineren we de kracht van de Oosterse en Westerse geneeskunst en bekijken we wat de beste behandelmethode voor uw paard kan zijn. Soms is dat een massage of een Cranio Sacraal therapie. Of bioresonantie of osteopathie. Soms is een aanvullend manenonderzoek noodzakelijk om meer te weten te komen.
Hier vullen we elkaar dus op de verschillende terreinen aan en afhankelijk van wat uw paard nodig heeft, wordt de juiste therapie gestart. Uitaard in goed overleg met u.
  Manen onderzoek
Aan de hand van een plukje manen analyseren we de organen en belasting van micro organismen.
Er wordt vervolgens een behandeling opgestart met bioresonantie of we zetten een middel in en geven advies voor een kruidenkuur.
(zie uitleg over de wijze van inpakken van de manen en verzending)
  Consult op locatie
Consult op locatie is alleen na overleg. 

KvK: 05074633 | BTW: NL1724.92.981.B01 | VBAG licentienr: 2.050808A | RBCZ: 911813R